Mari Ikonen

Voit liittyä suosittelijaksi alla olevalla lomakkeella

Saana Simonen

SUOMEN OPISKELIJAKUNTIEN LIITTO - SAMOK RY:N HALLITUKSEN JÄSEN 2018

Mielestäni poliitikon yksi tärkeimmistä taidoista on osata kuunnella. Marilla on tämä kuuntelun taito ja sen lisäksi hänen kanssaan on miellyttävää käydä keskusteluja aiheesta kuin aiheesta. Marilla on vahvaa kokemusta opiskelijaliikkessä toimimisesta niin opiskelijakuntakentältä kuin poliittiseltakin puolelta. Marin kanssa on ollut mahtavaa sparrailla opiskelijapolitiikan parissa niin opiskelijaterveydenhuollon kysymyksistä lastentarhanopettajien kelpoisuusvaatimuksiin.

Pekka Sonninen

EDUSTAJISTON PUHEENJOHTAJA 2018, OPISKELIJAKUNTA ROTKO

Marin kanssa on helppo jutella asioista, vaikka näkemykset asioista eroaisivat paljonkin. Niin opiskelijapolitiikan kuin niiden ulkopuolistenkin keskusteluiden kautta Mari on jättänyt hyvän vaikutelman kunnollisesta tekijästä, joka perehtyy asioihin eikä pelkkää tarttua tuumasta toimeen. Erityisen suuren vaikutuksen tekee se into, millä Mari näihin asioihin suhtautuu. Suomen poliittinen kenttä tarvitsee uusia nuoria päättäjiä, ja tässä on erinomainen valinta sellaiseksi, olit sitten nuori tai vanha, vasemmalta tai oikealta poliittisella skaalalla. Vaikka olenkin oikealle kallistunut, Mari on minun valintani!

Nina Ekonoja

NUORISO-OHJAAJA

Tunnen Marin työkaverina. Mari on terävä tyyppi, jolla on humaanit periaatteet, järki päässä ja sinnikkyyttä selvittää faktat.

Antti Lindholm

ääni- ja videosuunnittelija

Mari on viiltävän terävä, liki jääräpäisen määrätietoinen ja melkein yliluonnollisella vimmalla varustettu nuori nainen, joka on täydestä sydämestään nuorten, koulutuksen ja ilmaston puolella sekä jämähtyneisyyttä, nuorten syrjäyttämistä ja vääjäämättömän ilmastokatastrofin edessä leviävää välinpitämättömyyttä vastaan. Ketä muutakaan tässä kannattaisi äänestää?

Teuvo Herranen

FM, geologi, Vasemmistoliiton ympäristötyöryhmän jäsen

Lomakkeen tiedot tarkistetaan ja julkaistaan tällä sivulla

Lähetä
© 2021 Mari Ikonen